Kristoffer Andersson
Västra Götaland - Borås

Besvara


Anmäl

Gitarrist finnes Borås/Göteborg

MetalRockHardrock
27 Jun 2014

Gitarrist
Söker
Tjena!

Kristoffer heter jag. Är en snubbe på 26 och bor nära centrala Borås. Söker ett Nu-Metal band att joina. Har erfarenhet av både studio, live och har spelat på ställen som Top Floor (sticky fingers), Henriksberg (Göteborg), Parken (Göteborg) osv. Var ensam gitarrist i mitt förra band och fick ta rollen både som lead/rythm gitarrist. Jag var dock tvungen att lämna detta band då jag pluggade i Kalmar vilket innebar ett ohållbart pendlingsavstånd, är från Göteborg men bor alltså i Borås.

Har sökt band här från och till men inte hittat något passar den stil jag vill lira. Vill lira blytung Nu-Metal med sång/melodi främst. Jag är inte intresserad av gap och skrik från början till slut, ett growl kan vara nice på rätt ställe i en låt men that's it. Tycker det finns tillräckligt med skrik-musik men inte många band med en bra sångare.

Är helt självlärd, har några äss i rockärmen att dra fram när så behövs. Är ingen Malmsteen men kan sweepa något sådär, tappa, alternate (speed) picking osv. Gillar också att lira blues när jag jamar själv.

Några band jag gillar:
NonPoint
Poets Of The Fall
Braking Benjamin
Trapt
Creed
POD
Skillet


Influenser:
Warren DeMartini, George Lynch, Paul Gilbert, Joe Bonamassa, Eric Johnson, Reb Beach m.fl.


Något att lyssna på:
https://soundcloud.com/koffeandersson

Ett 2 mans projekt där jag spelar gura:
https://soundcloud.com/koffmatt

Söker gubbar/gummor i min egen ålder eller äldre. Är inget ego och söker likasinnade där allas röst räknas lika.

Nås bäst på sms.

Hoppas ni är intresserade =)


Mvh

Koffe