Anonym
Stockholm - Stockholm

Besvara


Anmäl

kool tjej som är grym på bas

PunkRock
08 Jul 2013

Basist
Söker
Vår basist har av privata skäl valt att lägga sin musikaliska karriär på hyllan på obestämd tid så bandet är i behov av en ny engagerad basist med attityd a la Joan Jett.

Vi spelar en blandning av skitig Rock och Punk med bra melodier i låtarna. Förhandlar just nu om skivkontrakt på vår andra platta och ska iväg på Europaturné i mitten på Augusti. En ny turné har diskuterats redan i November men den är inte spikad än. Då vi kämpar att komma upp letar vi nån med engagemang, förstår att det kostar att komma sej uppåt samt viljan att investera i bandet för komma vidare.

Som person bör du, förutom kunna spela bas, vara trevlig och social samt ha feeling för när det är läge att festa och när man bör jobba. Kan du sjunga/ köra är det ett stort plus.
Ålder i bandet är ca 30-40år men är du rätt person så spelar detta mindre roll.

Bandet är lokaliserat i Stockholm och Umeå vilket betyder att rep oftast sker under korta men intensivare perioder inför gig/turné. Detta ställer krav på att du har rutinen att sätta materialet på egen hand hemma och vara väl förberedd inför repen. Vi repar fokuserat och effektivt och lägger vanligtvis ingen tid på jammande. Replokal finns i Stockholm.

Är du intresserad så tveka inte att höra av dig!

Ljudlänkar och mer information kan vi ordna vid seriöst intresse!