Linda Bremer
Skåne - Malmö

Besvara


Anmäl

Experimentellt folkmusikband sökes

Folkmusik
09 Jan 2018

SångareGitarristBlås instrumentKeyboardistTrummisBasistÖvrigt
Söker
Hej!

Jag är en folklig sångare som söker musiker att spela med. Jag använder rösten som mitt instrument och söker därför personer som kan kompa med t.ex. fiol, flöjt, gitarr men gärna också annat.
Jag har pluggat folklig vissång på Malungs folkhögskola. Där hittade jag hem i min musikaliska identitet. Folkmusiken med experimentella influenser, som bygger på improvisation och samklang. Att pendla mellan den lilla och den stora rösten, den mjuka och den kraftfulla. Lekfullhet. Drillar, kvartstoner, kulning och åter lekfullhet.
Jag har länge drömt om att våga mig ut och testa hur det skulle bli att hitta ett folkmusiksound tillsammans med andra. Folkmusiken kan vara bred, både modern och med en gammal känsla, men vore kul att forma det tillsammans. Det är fascinerande hur musik kan uppstå i mellanrummet mellan olika musiker och mellan olika musikaliska preferenser. Jag har skrivit egna låtar, men vill utveckla dem och välkomnar andras tankar och idéer.
Artister jag inspireras av: Sara Parkman, Lena Willemark, Brita Björs, Valkyrien, Allstars, Emma Härdelin, Esbjörn Hazelius och Johan Hedin.
Låter detta intressant, hör av er!
//Linda