Frida Lidgren
Stockholm

Besvara


Anmäl

Novembervägen söker ny vokalist

PopRock
22 Jan 2016

Sångare
Söker
Novembervägen är ett svenskt rock/vokalt postrockband ifrån Stockholm.
Novembervägen har blivit ökända för sina explosiva och dynamiska framträdanden. Ambitionen har alltid varit att skapa en unik ljudbild. En blandning mellan västerländsk och asiatisk rock, pop och postrock.

Bandet släppte sitt första album "DESTINATION" sommaren 2015 och har under året samlat på sig många bedrifter, bland annat en Japanturné hösten 2015, Vinnare av Livekarusellens distriktsfinal 2014, 2a plats i Lidingörock 2015 och en spelning på Sweden prog fest 2014, där de utsågs av Sweden Rock Magazine till " “Aftonens mest dramatiska, teatrala uttryck”. Bandet har också lång erfarenhet och rutin av andra liveframträdanden runtom i Sverige.

Bandet söker nu en person som delar samma passion och driv för att kunna fortsätta sträva framåt. Bandet består av 4 personer som är oerhört seriösa med deras musik och behöver en person med samma ambitioner. Detta betyder att personen i fråga ska kunna lägga ner både mycket tid och pengar på projektet. Bandet har kommit mycket långt i sin karriär under de tre korta åren de jobbat och just nu arbetas det på nästa album och bandet har mycket på gång inom den närmaste framtiden.

LÄNKAR

Album DESTINATION

Spotify
https://open.spotify.com/album/5eZ2kT7EfKeQejiEvPt4rY

Bandcamp
https://novembervagen.bandcamp.com/

Soundcloud
https://soundcloud.com/novembervagen

Videos
Starshaped Wayfinder Official Video
https://www.youtube.com/watch?v=JPlavH38zc0


Om detta låter som det skulle vara något för dig! Tveka inte att höra av dig till novembervagen@gmail.com för mer info!