Jimmy Jb Berglind
Västmanland - Arboga

Besvara


Anmäl

Trummis sökes till etablerat band!

GlamRockHardrock
07 Apr 2013

Trummis
Söker
Tjena!

Vi är 3 snubbar födda 90, 91, 93 som spelar i bandet Midnite Eve. Vår trummis väljer nu att gå andra vägar så vi behöver någon som kan ersätta honom. Vi söker dig som är typ mellan 19-25 och en någorlunda vass jävel på trummor, självklart vill vi även att du ska vara en skön karaktär som är redo att satsa 110%.
www.facebook.com/midniteeve
Vi har tidigare släppt Cd i USA+Canada genom ett bolag vid namn DemonDoll Records och vi har nästan 30k visningar på vår video vi gjorde tillsammans med Deja.se http://www.youtube.com/watch?v=dA4ps9xTElk

Vi kommer från Arboga men är nu bosatta i Borlänge där vi studerar vid Boomtown Music Education, Vi har ett lager med nya låtar som är redo att börja spelas. Idén är att börja om på ny kula med nytt bandnamn när vi får tag i den vi behöver.

Vi har mycket bra kontakter och tillgång till replokal med grym studio i 24/7. Vi har allt klart för att slå på stort, nu behöver vi bara en trummis.
Mejla infon du känner att vi behöver om du är intresserad och även gärna din Facebook om du har någon så får vi se hur ful du är.