NextGoRound
Stockholm - Järfälla

Besvara


Anmäl

Trummis sökes,gig i STHLM omgåend

Cover
20 Feb 2013

Trummis
Söker
Hej!

Vi söker en taktfast och drivande trummis som är lika hungrig på att gigga och ha kul som oss (2 sångare, en bassist o en gitarrist. Jag har kontakt med en av stockholms största klubbägare som gärna vill att jag ska starta upp ett nytt band igen och börja gigga hos dem lite då och då, och det framförallt för att det är så jäkla kul att lira inför publik och roa dem, jag brukar satsa på att sätta upp en schyst show och jag menar att leverera varje gång.

Utöver Stockholm har vi kontakt med producenter i Norrland(Sundsvall trakten) som gärna vill att vi ska ta över pubscener mm.. där uppe för en schyst betalning, och det plannerar vi också att göra eftersom vi gärna vill ha lite pengar för spelningar med. =)

Vi söker en trummis för att repa 2 gånger i veckan och gigga i stort sätt minst en gång i månaden, du behöver inte känna att du ska vara en Steve Vai eller yngwie på ditt respektive instrument, sålänge du kan sätta låtarna som originalen eller följa ett eget arrangemang och har en positiv och drivande personlighet så är vi nöjda.

Jag är en gitarrist och sångare på 25 år, har lirat gitarr i 16 år och tar allting jag behöver på lead eller komp, Jag sjunger lead på en stor del av låtarna som vi körtillsammans med vår sångerska. Utöver sång och gitarr lirar jag även instrumment för att fylla i arrangemanget, Melodika/keyboard/tamburin/percussion etc.. jag är multi-intrummentalist.

Vid min sida har jag en sångerska på 29 år som sjungit i hela sitt liv och som likt jag hanterar sång/körer sätter upp stämmor och kan lägga en hel del keyboard till arrangemangen och slutligen har vi 2st riktigt erfarna covermusiker på gitarr och bas som backar upp oss med tajta och klockrena musikaliska mästerverk.
vi är inte intresserade av något halvdant engagemang eller nån som lägger ned efter en månad, vi har testat sjukt mycket musiker i stockholm och konstaterat att det är väldigt få som levererar antingen musikaliskt eller personligt..så 50+are med rasistiska åtaganden eller kommentarer kan dra åt helvete, vi tar inte sådan skit. vi är här för att ha kul och leverera en show, inget annat dravel.

Låtar som ni kan tänka att ni ska kunna sätta är t.ex:
Sator - i wanna go home // Green day - Basket case // Eagle eye cherry - save tonight // Deep blue something - breakfast at tiffany's // Foxboro hot tubs - mother mary // goldfinger - 99 red balloons //

Tveka inte att höra av dig om du tycker detta passar dig, vi tar alla applikanter seriöst, men var ärlig med digsjälv och oss och känn efter om detta passar dig, för vi vill komma igång igen så fort som möjligt och oseriösa människor slösar bara vår tid.