Anonym
Stockholm - Stockholm

Besvara


Anmäl

Basist till The Rockford Heroes

Rock
21 Apr 2012

Basist
Söker
Vi i The Rockford Heroes söker en basist!Lite info om bandet, oss andra samt låtar från först EP:n "Light scares" finns att hitta direkt på www.therockfordheroes.com Du kan också hitta oss på t ex Spotify, iTunes och de flesta andra liknande tjänster.Som basist bör du framför allt vara snabbrepad. Har redan ganska mycket material inrepat och planerar att hålla ett hög tempo framöver. Det underlättar förmodligen också om du gillar i alla fall några av våra gemensamma favoritband som t ex Rainbow, Queen, Whitesnake, Led Zeppelin, Talisman, Bon Jovi, Styx, Rush, Deep Purple, Fair Warning, Kansas etc.

Det finns en EP ute och den har fått en hel del recensioner.

Här är en komplett (?) lista på de recensioner vi fått hittills:http://www.seaoftranquility.org/reviews.php?op=showcontent&id=12152

http://calmridge.blogspot.com/2012/01/recension-rockford-heroes-light-scares.html

http://www.metal-temple.com/site/catalogues/entry/reviews/cd_3/t_2/the-rockford-heroes.htm?root=-1

http://www.hallowed.se/svensk/musik/recensioner/2012/html/the_rockford_heroes-light_scares.html

http://www.metalkaoz.com/album-reviews/4394-the-rockford-heroes-light-scares.html

http://www.lordsofmetal.nl/showreview.php?id=20894&lang=en

http://www.rockeyez.com/reviews/cd/the-rockford-heroes/rev-2012-02-mb-the-rockford-heroes-light-scares-3-0.html

http://www.stereokiller.com/newsreviews/article.cfm?Review=The%20Rockford%20Heroes-Light%20Scares&intarticleid=10942Och en intervju, om någon vill läsa:http://maytherockbewithyou.com/mtrbwy/2012/01/the-rockford-heroes/Just nu färdigställer vi en andra EP.Parallellt med detta håller vi på att repa in ett set (av minst två planerade) med diverse covers. Tanken med det är att göra något kul och utvecklande som dessutom bör leda till fler gigs.Replokal finns i närheten av Skogskyrkogårdens t-banestation.Låter det intressant, eller om du har några frågor, hör av dig bums!

Dan: 070-4413576 , dahu84@hotmail.com