Anton Ekholm
Skåne - Malmö

Besvara


Anmäl

Spelsugen jazz-gitarrist i Malmö!

Jazz
09 Mar 2016

Gitarrist
Finns
Tja!

Just nu letar jag efter en ensemble att spela med på ''deltid'' eftersom att jag är redan med i ett band i en annan genre som jag just nu prioriterar.

Jag letar alltså efter inget''super seriöst'' utan endast en grupp där jag kan utvecklas inom jazz, lära mig och ha kul!


Jag är 16 år och har spelat gitarr sedan jag var 9 men tog det inte seriöst förräns jag var 11-12. Jag går just nu på musikgymnasie.
Jag har mest spelat extrem metal i stil med den från 80-90 talet men jag har alltid varit intresserad i alla sorters jazz.

Har just nu spelat jazz i ungefär 2 år, så jag är inte helt fläckfri. Jag kan såklart kompa, kan inversionerna på ackorden, det ända som jag är lite halvrostig på är improvisation men det är ju en konst för sig själv. Jag är också lite knackig på på att läsa noter á prima vista så jag lär mig gärna avancerade melodier hemma. Jag kan en hel del teori och läser ackord bra.

Jag är rätt flexibel med tid eftersom att jag gitarrlektioner utanför skolan en gång i veckan på Onsdagar och är ledig på helgerna oftast. Jag spelar gärna vanlig jazz, bebop, cool jazz eller till och med fusion som Allan Holdsworth eller Pat Metheny. Jag har inget riktigt krav.

Ses!