Anonym
Stockholm - Huddinge

Besvara


Anmäl

DEATHEMBER söker growlare

Metal
29 Jul 2012

Sångare
Söker
Efter att vår sångare lämnat oss söker vi nu en ny till vårt hårt satsande band. Vi har spelat tillsammans sedan 2008 och gjort 2 officiella releaser sedan dess. Senast en EP som släpptes i vintras som fått extremt bra kritik.

Vi har den senaste tiden fått flera förbands spelningar för större akter.

Vi söker en seriös sångare som är villig att satsa på bandet. Ett brett register så att du kan växla mellan highs och riktiga avgrunds lows, du ska inte vara rädd för att "gå lite över gränsen" i hur flippade vokalsen kan vara. Det betyder att du inte har något problem med att lägga ut pengar för att spela in en fullängdare eller att ta semester där spelningar har bokats.


Våra största influenser är band som Gojira, SikTh, Dillinger escape plan, Daath och Meshuggah, vi lirar någon form av modern metal med fokus på groove. INGEN rensång och ingen metalcore.

Alla i bandet är mellan 20-22 år och vi ser helst att du inte är yngre än så. Körkort är ett stort plus då vi spelar en del utanför Stockholm. Vi har replokal i Huddinge. Bäst är om du bor i Stockholm eller kan tänka dig att flytta hit i samband med att du går med i bandet.

Skicka din ansökan till deathemberband@gmail.com, bifoga/länka till inspelat material!

Vår musik finns att höra här:
http://www.youtube.com/watch?v=MATsakY1KWI
http://open.spotify.com/album/6kEZwWQA0hapDu5hvLLSbl
https://www.facebook.com/Deathemberband