Mikael
Västra Götaland - Göteborg

Besvara


Anmäl

Under the Sun söker sångerska

Metal
03 Apr 2015

SångareKeyboardist
Söker
Under the Sun är ett nystartat band från Göteborg bestående av 2 gitarrister och en trummis. Vi är en blandning av både professionella musiker och ambitiösa amatörer. Den gemensamma nämnaren är passionen för tung kompakt doom-metal och en önskan om att vilja experimentera inom genren.

Vi söker en sångerska för att utmana steroetypen idag inom genren och vi vill hitta dig som vill hjälpa till att hitta vårt unika sound. Du ska både kunna klara av att fronta bandet med din karatäristiska röst och din personlighet. Vi blir liksom inte starkare än frontfiguren. :-)

Har du utöver ovan också förmågan till att skriva poetiska texter, är det ett grymt plus för oss.

Våra musikaliska inspirationskällor är: Black Sabbath, Black Sun Aeon, Before the Dawn, YOB och Swallow the Sun.

OBS! Det som är viktigt att tänka på är att vi söker dig som lever och andas den melodiska melankolin. Texterna och musiken vi vill framföra ska vara riktigt tung, budskapsbärande, och vacket komponerad. Vi vill kunna erbjuda ett komplement till dagens doom metal band. :-)

Kom igen nu och våga skicka bild, presentation och mailadress så vi kan kontakta dig för att bestämma träff. Vem vet...detta kan vara början på ett kreativt teamwork...större än vad vi kanske anar just nu.