Christian Carlsson
Skåne - Perstorp

Besvara


Anmäl

Seriös gitarrist/sångare finnes!

MetalRockHardrock
24 Feb 2014

Gitarrist
Finns
Tjenare!

Jag är 21årig gitarrist/sångare som är trött på att inte lira i ett band längre. Jag har spelat i band tidigare och har mycket live, studio, rep-erfarenhet.

Tidigare var jag sologitarrist, men det är inget jag tycker är speciellt längre. Hellre riktigt bra riff framför solon. Men självklart kan jag lira solon nu också.

Hursomhelst! Jag letar efter ett band, eller bandmedlemmar så att vi kan starta ett nytt seriöst band. Jag har ingen erfarenhet direkt av att vara sångare i ett band, men jag kanske kan ta på mig rollen om sångare saknas.

Musiken jag lirar är ganska blandad, men jag gillar metallica(Senare skivor speciellt), Machine Head, Pantera, Iron Maiden. Alltså ganska spridd musik. Jag skriver även egna låtar, sångtexter är inte min starka sida, men själva musiken har jag lätt för att skriva och det är väldans roligt att få skapa musiken tillsammans med andra istället för själv så jag tar inte så värst stor plats i ett band.

Här är lite gitarrspel:
http://www.youtube.com/watch?v=WAfOrt4negc

Och här är min sång (Har ingen metallåt inspelad dessvärre):
http://www.youtube.com/watch?v=QbZu94zRdRo
http://www.youtube.com/watch?v=jqmG4XQFTZg

Hör gärna av dig om du är intresserad!

Jag har körkort och kan köra en bit för att repa såklart. Men jag kör inte till malmö liksom. Hässleholm, helsingborg och allt där i mellan funkar kanoners.

Hör av dig till:
christian.carlsson@outlook.com
0762625736 (släng iväg ett sms då jag inte alltid har tid att svara på samtal)

Ha det gött!

/Christian