Eternal Visions
Stockholm

Besvara


Anmäl

Tung metalcore trummis sökes!

Metal
07 Nov 2013

Trummis
Söker
Tjena!

Vi i Metalcore bandet Eternal Visions från rötter i Vallentuna, Stockholm söker nu en skicklig, erfaren, taggad trummis!
Vi är runt 19 år gamla älskar att giga och skriver egen musik och repar på Torsdags kvällar på Blacksheep i Solna. Om du är utan tidsbrist och är social och även gillar att hänga utanför repan, så kan du vara den vi letar efter!

Lite detaljerad info om bandet:
Bandet startade för Januari 2012 och vi är alla erfarna sen flera år tillbaka och kört fram tills nu med lite varierande medlemmar. Vi kör egen musik som vi har skrivit och just nu håller vi på att göra klar en EP med våra gamla låtar, samtidigt som vi skriver lite ny musik tills vi är fullt band igen så vi kan börja fixa gig. Banden ni kan förknippa oss med eller som vi gillar är As I lay dying, Killswitch Engage, Parkway Drive!

Om du vill lyssna på vår musik för att få inblick i vad vi spelar så kan du leta upp oss på Youtube eller Facebook för att titta på livevideos. Du kan självklart höra mer när EP:n är klar.

Om du är intresserad eller har frågor kan du höra av dig på mobilen till någon av oss eller skriva till oss på facebook eller vår mail!

Daniel : 0704348302
Tobias : 0736308465

Mail: EternalVisions@hotmail.com

Länk till vår Youtube och Facebook!
https://www.facebook.com/EternalVisionsSwe
http://www.youtube.com/user/EternalVisionsSwe