Kenneth Hart
Västmanland - Västerås

Besvara


Anmäl

Sångare sökes

BluesCoverRock
11 May 2013

Sångare
Söker
Hej!

Vi är ett gäng på tre 40+:are som söker en sångare till ett nystartat Blues Rock Band (Texas Blues++). Vi har lirat i många olika konstellationer och band genom åren och gör så fortfarande. Musikstilen har varierat från Chicagoblues, pop, rock till hårdrock.


Bandet består av Mattias en "tajt" funk/bluesig basist som gillar snabba finger rörelser över banden, Claes, gitarrist, tycker om att leverera stenhårda välljudande solon och rytmiska komp men har även en mjuk sida där det spröda hårresande tonerna bara bubblar fram. Kenneth, keyboardist, gillar att ge se på tunga rytmiska hammondljud gärna med dist men glider också över till pianot för att levererar vackra mäktiga toner. Sist men inte minst, Matts, trummis och det nya tillskottet i bandet visade snart vart skåpet skulle stå. Levererade omgående snabba, snärtiga, tunga rockbits..

Målet med bandet är att spela egna låtar som en i bandet har i sitt bagage, tillsammans med covers i en bra mix som exempel Joe Bonamassa och Stevie Ray Vaughan. Musikstilen i grunden är Blues Rock i ett bra tempo men kan också slå över till tunga, explosiva välljudande mjuka/hårda "ballader".

Replokal med PA finns.

Hör av dig nu!

Ring, sms:a eller skriv till,
Kenneth 070-2803865 mail hart_nr1@yahoo.se
eller
Claes 070-5340730 mail claes.n.bengtsson@gmail