Daniel Aramayo
Stockholm - Trångsund

Besvara


Anmäl

Metal

PunkRockMetal
06 Jun 2021

GitarristBasistTrummis
Söker
Söker ett band som har dragen självsäkerhet. Jag har själv spelat i metalcore band sen mina 14 år som elgitarrist. Är nu sugen på att göra mina idéer verkliga. Söker ett helt band, dvs; trummis, elgitarrist, elbasist. Jag själv kommer att sjunga och screama om det fungefär ihop med konceptet, mestadels clean.

Mitt nickname inom musiken är "Billy". Jag är en kille på 26 år som är gitarrist i grunden, men har hållit på med musikproduktion sen mina 20 år. Musik har varit en del av mig sen mina 14 då jag fick min första elgitarr. Likt många andra är jag självlärd. Jag har lirat mycket musik likt "Bring me the horizon", "Blessthefall" men har även lirat mycket Djent som "Vildhjata".

Konceptet bygger på ett band som låter mig uttrycka mina låtar och låttexter. Jag förväntar mig därför att vi förr eller senare får en koppling till varandra. Ålder spelar ingen roll då jag själv spelade som 14 årig elgitarrist i ett band bland 20:åringar, ålder är det minsta jag bryr mig om. Jag förväntar mig däremot bara att du är motiverad och kreativ. Skriv gärna om du känner dig det allra minsta träffad så kan vi ta kontakt och se var det leder till. Peace.