Marthy
Stockholm - Stockholm

Besvara


Anmäl

Gitarr till melodisk tung rock

MetalRockHardrockSleaze
17 Dec 2016

GitarristÖvrigtSångare
Söker
Gitarrist sökes till projekt med inriktning på melodisk tyngre rock

Jag har genom åren samlat på mig ett antal egenskrivna låtar som jag en dag tänkte producera lite mer seriöst. Har tidigare spelat i band med inriktning på tyngre rock men även en del jazz & klassiskt. Har även gått på musikskolor tidigare. Nu har det dock blivit ett antal år där jag nästan enbart spelat hemma & tycker att det som nyårslöfte kan vara värt att satsa på detta projekt.

Spelar både trummor, bas, keyboard(& lite mandolin) samt kan lägga sång (när jag måste el det är frågan om nån favolåt). Tänkte nog fokusera på keyboard i detta projekt.
Behöver en sugen gittarist som kan lägga gitarr(både rytm & solo). Det är ett stort plus om du har koll på hur man spelar in elgitarr/bas. Sång skulle också vara intressant (då jag egentligen ej är en rutinerad sångare), el du kanske har nån kontakt? men det viktiga är att du verkligen är intresserad av musiken i fråga. Om du själv har egna låtar & vill ha hjälp med trummor, bas, o keyboard som en del i detta projekt el sidoprojekt är ju det också ett alternativ att samarbeta så el att kanske arra/skriva gemensamt.

Tanken är att detta skulle bli mer än ett projekt om man sen blir mer samspelta osv osv genom att ge sig ut & spela live med ett band med full sättning(fast man måste börja någonstans) på klubbar o dyl för att kanske senare kunna ägna sig åt det riktigt ambitiöst men lika bra att ta ett steg i taget.

Klicka på länken(el kopiera o klistra in etc) för att höra mitt låtmaterial( Trying to pretend, är min senaste låt från i år). Låtarna är inspelad som typ en enklare demo med synth-simulationer av riktiga instrument / körsång). Detta är ju tänkt att ändas & kanske att man gör om en det, bättre mm. Låtarna skall väl bli lite tyngre & hårdare också samtidigt som man bibehåller catchiga melodier(man kan ju hoppas iaf***ler**). Vill även expandera materialet i framtiden.


https://soundcloud.com/search?q=Marthy%20Martszchany


Hör av dej till marthy@protonmail.ch om det verkar intressantMvh
Marthy