Eternal Visions
Stockholm

Besvara


Anmäl

Band söker en grym trummis!!!

Metal
30 Jan 2014

Trummis
Söker
Tjena!
Vi söker nu en ny skicklig, erfaren, taggad trummis efter som våran gamla var tvungen att sluta!

Spelar ingen roll om du har live eller bandvana bara om du kan hantera trummorna grymt och gillar att vara social så är det gött! Så tveka inte att höra av dig om intresse!

Lite detaljerad info om oss:

Vi heter Eternal Visions och har rötter från Vallentuna i Norra Roslagen. Men just nu har vi slagit oss ner i Solna och repar på Blacksheep två dagar i veckan. Bandet startade Januari 2012 sedan och kört fram tills nu med lite varierande medlemmar. Vi är 17-19 år gamla vi gör egen musik typ lite hårdare metalcore med olika influenser av andra stilar. Vi håller just nu på att göra klar en EP med våra gamla låtar, samtidigt som vi skriver lite ny musik tills vi är fullt band igen så vi kan börja fixa gig once again!!! Banden du kan förknippa oss lite med och som vi gillar är As I lay dying, Killswitch Engage, Parkway Drive och även August Burns red!

Om du vill lyssna på vår musik för att få mer inblick i vad vi spelar så kan du lyssna på våran första låt på vår EP eller leta upp oss på Youtube och checka våra livevideos!
Länk till soundcloud
https://soundcloud.com/eternalvisions/your-venom

Om du är intresserad eller har frågor kan du höra av dig på mobilen till någon av oss eller skriva till oss på facebook eller vår mail!

Daniel : 0704348302
Tobias : 0736308465

Mail: EternalVisions@hotmail.com

Länk till vår Youtube och Facebook!
https://www.facebook.com/EternalVisionsSwe
http://www.youtube.com/user/EternalVisionsSwe