ShrednekK
Jämtland

Besvara


Anmäl

Metalbandet ShrednekK söker sånga

Metal
04 Feb 2013

Sångare
Söker
Vi är ett metalband (vi hatar genres, men ska vi leka genrekåta så kanske vi lirar typ, tung-melodisk-thrash-groove ?!?!?!?!)
som härjar & krigar i jämtlands län, närmare bestämt Östersund.

Vi håller på att runda av inspelningen på våran debutplatta "The Suicide Tribe" med våran gamla sångare just nu, 3 låtar kvar att lägga sång på sen tackar han för sig.

Vi har mycket fina möjligheter framför oss, mindre tours, och allmänt rätt tunga gigs överlag att se fram emot.

Så ja, det är lite brådis, men vi är i första hand väldigt måna om att hitta rätt person.

Vi tänker inte säga "vi vill ha en sångare som låter så, eller låter så" för det är idiotiskt. Vi söker någon som diggar musiken, och kan sätta en jävligt cool & unik stämpel på det med sin sång.

Vill ni vara gnällfittor och ha lite på benen ändå? Ok då, vi spelar väldigt aggressiv musik, och tycker att en frontman med lite spjärn i skäggstubben skulle göra susen för vårat band. Inga jävla corpsepaint nördar som fokuserar all sin tid och energi på att vara "true". Kort och gott, är du en jävla pajas så kan du sluta läsa redan nu.

Vi har redan börjat jobba på vårat nästa skivsläpp, så DU, din jävla mes, får ta dig i kragen och acceptera att det här är vad ditt liv går ut på nu.

Ne, men vi lägger på dessa ord "Stanna inte, Gå framåt" vilket betyder att vi jobbar väldigt hårt. Vi gör dock inte det här för att bli få bli nån bögig "rockstar" med maskara, nagellack och en pissig attityd, utan för att det här är vad vi har valt att ägna våra liv åt.

Länken nedan går till våran Ep, som består utav 3 låtar som kommer vara med på plattan + en rolig cover.

Epn reppar oss inte speciellt bra dock, det är helt enkelt de 4 första låtarna vi spelade in, så en hastig grovmix, och ca 30minuters jobb på omslag så hade vi våran Ep "Check yourself before you wreck yourself". JA VI VEEET man ska inte komma med ursäkter, men nu gör vi ett litet undantag, för att det är förbannat sant hörrdudu!! DE E VI SOM BESTÄJM!!!!!!!!!!!

Vi nås på shrednekk@gmail.com , eller facebook.com/shrednekk.

Då hörs vi. / ShrednekK

http://www.youtube.com/user/ShrednekK/videos?view=1&flow=grid