Anonym
Södermanland - Eskilstuna

Besvara


Anmäl

Allätande gitarrist - Ignorera gen

Metal
21 Apr 2012

Gitarrist
Finns
Tja!

Martin heter jag och är 21 år gammal. Bor för tillfället i Strängnäs men jag vill spela kring Eskilstunatrakterna eller möjligtvis i Västerås då det finns en chans att jag kanske flyttar dit i höst. Jag har haft många inspirationer genom mitt musicerande och har spelat ca 5 år. Jag är princip öppen för vad som helst förutom coreband och band som bara vet vad 4/4 och kvintackord är för något.



Själv lyssnar jag på rätt mycket progressive, djent, indie och postrock för tillfället. Men jag lyssnar också mycket på 80's rock sen långt tillbaka.

Du behöver inte tvivla över mina musikinspirationer, är som sagt öppen för allt! Kan stämma om gitarrerna till vad som helst.



Jag söker ett ambitiöst band som spelar minst en gång i veckan, helst fler. Om egna prylar är ett krav så har jag en mesa boogie dual rectifier som står och väntar på att få spelas på scen och i repan. Jag kan även bidra med eget material och improvisation.



Är ni ett ambitiöst band som vill satsa stenhårt är jag rätt person. Jag är trött på band som ställer in majoriten av alla rep pågrund av gymnasieläxor, övertid på jobbet eller dylikt.



Så länge den här annonsen är uppe söker jag fortfarande band. Jag finns på mailen, kollar den dagligen! Bara höra av er oavsett vad ni spelar, jag är troligtvis på så länge ni vill utvecklas, repa och siktar på att gigga.



Peace,

Martin