Patrik Roos
Västernorrland - Sundsvall

Besvara


Anmäl

Metalcore Sångare SÖKES!

Metal
10 Dec 2014

Sångare
Söker
Vi är ett etablerat och satsande Metalcore/Post-Hardcore band från sundsvall som går under namnet Voices of Vengeance. Vi lirar 7 strängat i Drop-A och är influerade av bl.a Of Mice & Men, Aim For The Sunrise, Attila, Breakdown of Sanity mfl.

Vi kör på enbart eget material och har hittils nyligen haft 2 st livegig i centrala sundsvall. då våran sångare nyligen efter senaste giget avgick av personliga skäl så står vi nu då utan screamvocalist. Vi är även på gång med en EP och vi har egen hyrd replokal lite utanför sundsvall som kostar runt 200lappen i månaden.


https://www.facebook.com/Voicesofvengeance


Vi i bandet är ett glatt gäng grabbar med sjuk och dryg humor men också med ett brinnade intresse för bandet och genren. åldrarna på oss är 26, 24, 22 och 17 som det är nu och alla behandlas lika och får sin åsikt hörd osv oavsett ålder eller liknande, allt som bidrar till att ta bandet framåt är bra!

låter detta som något för dig och som något du klarar av( om du kan både clean och screams så är det ett stort plus!) så kan du höra av dig till Patrik(Cleansångare & gitarrist) för mer info, låtar inspelade för smakprov och annatpå nummer: 0768494359

även på facebook : Patrik Tunnan Roos.