Nidas Richmount
Västra Götaland - Göteborg

Besvara


Anmäl

TRUMMIS söker Världens Bästa Band!!

HardrockRockMetalCover
03 Nov 2014

Trummis
Finns
Nu har jag väntat exakt ett och ett halvt år för länge. Nu letar jag efter världens bästa band, och jag har till och med gjort en video till er. Vad menar jag med "Världens bästa band" då?

För mig kan världens bästa band vara bandet, som tagit sig från garaget till världsscenerna, känner att de saknar trummisen med glöden och cohones att sitta längst bak på scenen och hålla takt med musiken. Det kan vara garagebandet som har en personkemi som kan göra guld av hundskit och som spelar sjukt skön rock/metal som får mitt hjärta att smälta.
Det kan också vara ett band/en artist som kan erbjuda mig ett jobb som trummis, något jag faktiskt kan tjäna pengar på att göra det jag älskar mest i hela världen efter mina två katter, vilket är smiska skinn.
Jag känner nu att jag vill hamna i rätt band/hos rätt artist, efter att ha bytt så många gånger. Jag flyttade från Hedemora Dalarna till Eskilstuna för att spela med ett band jag trodde på. Från Eskilstuna till Strömstad för ett annat band. Från Strömstad till Göteborg för ett tredje band. Jag trivs väldigt bra här, men jag är absolut flyttbar för rätt band/artist.

Så vem är jag då? 30 år gammal, har ägt trumset i omgångar i ca 13 år, satsat hårt på spelandet i ungefär 6. Självlärd metal/rock-trummis, lirar gärna progressiv symfonisk metal, men kan nog lira det mesta inom rock och pop. Jag känner det är ruggigt viktigt att hamna med rätt typ av människor, som också ser musiken som sitt största kall i livet, som inte skulle kunna leva utan musiken eller att regelbundet få stå (eller för mig sitta) på scen och se till att tiotals, hundratals, hundratusentals människor framför oss njuter av att se och höra livemusik av högsta kvalitet!

Nog tjötat. Kolla på min video och maila om ni gillar't! Hej!

Mitt fantastiskt pretantiösa TRUMCV:
https://www.youtube.com/watch?v=i55KorY9oHY&feature=youtu.be

Min Mailadress för de mest vågade:
Nidas.Richmount@gmail.com